Rocío Cortés és elegida presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

Post també disponible en: Castellano

L’alcaldessa de Requena, la popular Rocío Cortés, ha sigut elegida aquest dimecres nova presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), un votació que ha comptat amb els vots a favor de tots els compromissaris i una única abstenció d’un compromissari d’Esquerra Unida. La candidatura encapçalada per Cortés substitueix en la presidència a l’alcalde d’Elda, el socialista Rubén Alfaro, que ha estat al capdavant de la FVMP des de 2015.

Durant el seu discurs, Rocío Cortés ha fet públic que per a ella és “un honor haver sigut nomenada presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies” i ha recordat que prové de Requena, “una localitat que coneix molt bé la problemàtica dels municipis, no sols d’interior i de la costa, sinó també la dels xicotets pobles”.

A més de Rocío Cortés en la presidència, le vicepresidències estaran compartides pel PP, PSPV i Compromís. La vicepresidència primera estarà al càrrec l’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdà (PP); la vicepresidència segona l’alcalde d’Elda i expresident socialista de l’entitat, Rubén Alfaro; i l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez (Compromís), estarà al càrrec de la tercera.

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha subratllat després de l’Assemblea que amb l’elecció de Rocío Cortés “la FVMP inicia hui una nova etapa”; i ha traslladat la seua “enhorabona a Roció Cortés i al seu equip”.

Vicent Mompó ha afegit “que més enllà del teu càrrec com a alcaldessa de Requena, eres una persona amb capacitat de dialogue i de consens, i a més coneixes de primera mà els problemes dels nostres pobles. Treballarem junts per a enfortir el municipalisme valencià i donar resposta en els reptes als quals s’enfronten els ajuntaments. Sempre en la mirada posada en les nostres veïnes i veïns, vertadera raó de ser de les institucions”.

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, que també ha sigut present en la 16 Assemblea de la FVMP, ha advocat al seu terme “per la col·laboració entre les institucions per a afrontar els nous reptes del municipalisme”; i ha avançat que l’El Consell reforça el seu suport als Ajuntaments amb la creació del Comité de Coordinació Autonòmica i Local de la Comunitat Valenciana”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*