L’Ajuntament de Benaguasil senyalitza les colònies felines autoritzades en el municipi

Post també disponible en: Castellano

Els pals informatius assenyalen la presència de les colònies i adverteixen que maltractar, sostraure o alimentar als felins sense permís està prohibit sota sanció.

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de l’àrea de Benestar Animal, està procedint a la instal·lació de panells informatius en les colònies de gats del municipi que, expliquen les normes d’ús d’aquests espais per a aconseguir una convivència el més harmoniosa possible amb els felins.

En els cartells es recorda que està prohibit, sota sanció, abandonar, maltractar o sostraure als gats, així com s’informa que la colònia està protegida i compleix amb el programa CES (Captura, Esterilització i Solta), i de l’existència de personal voluntari autoritzat per l’Ajuntament per a alimentar i cuidar als felins.

Segons ha explicat el regidor de Benestar Animal, Rubén Araque, “des de l’Ajuntament i amb la col·laboració de APEA (Ajuda a Gossos Entre Amics) estem senyalitzant les colònies que existeixen actualment autoritzades en el municipi per a protegir els felins i que els veïns els respecten. Agraïsc a APEA i als seus col·laboradors el treball que realitzen cuidant de les despeses i l’ajuda que presten en el benestar animal”, al mateix temps que ha recordat que “els veïns que no disposen del carnet que habilita per a alimentar i cuidar als felins no poden dur a terme aquesta tasca”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*