El teatre en anglés per a escolars plena el Liceu de Xest

Post també disponible en: Castellano

Un curs més, l’alumnat dels centres educatius de Primària i Secundària de Xest ha participat en l’activitat de teatre en anglés que organitza la Regidoria d’Educació en el Teatre Liceu.

Ahir, dimecres 22 de febrer, els xiquets i xiquetes de 1r a 6é de Primària van gaudir de les obres The good wolf i Munchausen. Per part seua, l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’Educació Secundària, ha assistit aquest matí al teatre per a gaudir de l’obra Xefs. L’últim passe ha sigut per als i les estudiants de 4° de E.S.O. i 1r de Batxillerat, que han assistit a la representació de Madame Caligari. Durant els quatre passes, els actors i les actrius de Fòrum Theatre & Education han implicat els xiquets i xiquetes, fent-los participar i fins i tot pujar a l’escenari. 

“Amb aquesta activitat es fomenta l’ús de l’anglés com a llengua parlada; es tracta d’una proposta educativa atractiva i divertida per a l’alumnat, en la qual, a través de les arts escèniques, es posa en pràctica l’idioma”, explica la regidora d’Educació, Mª Ángeles Llorente. “Els centres educatius ens han comunicat que l’activitat ha sigut del grat de tot l’alumnat, per la qual cosa podem valorar-la positivament. Des de la Regidoria d’Educació els agraïm la seua participació en aquesta activitat municipal”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*