L’Ajuntament de Buñol informa del termini de pagament per als impostos de Residus i IBIs en este 2020

Post també disponible en: Castellano

La Regidoria d’Hisenda recorda que poden pagar-se de l’1 d’octubre a l’1 de desembre

Manuel Sierra, regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Buñol ha anunciat el termini de la resta d’impostos municipals per a aquest any 2020, després del pagament dels actuals (aigua, escombraries, guals i vehicles), que poden pagar-se fins a l’1 de juliol. Es tractaria dels Residus, i els Ibis urbana i rústica.

Conrado Hortelano, responsable de l’àrea de Recaptació de l’consistori bunyolense, ha citat els terminis estipulats. Per a la taxa de Transferència i valorització de Residus, és a dir, conegut com “Residus”, el termini de pagament és de l’1 d’octubre a l’1 de desembre. Per als que el tinguen domiciliat es passa el primer pagament l’1 d’octubre i el restant 50% el 2 de novembre. Mentre que per a aquelles persones que no el tinguen domiciliat podran pagar-abans de l’1 de desembre.

Per telefonar a l’Ajuntament i passar directament amb Conrado Hortelano cal marcar extensió 3 i després, número 4.

A més, en aquest període, de l’1 d’octubre a l’1 de desembre, també han de pagar-se els Ibis (Impost sobre Béns Immobles) urbana i rústica. L’IBI Urbana, per als domiciliats es passarà el cobrament l’1 d’octubre i el 2 de novembre, mentre que l’IBI Rústica es carregarà per als domiciliats el 2 de novembre únicament. Recorden que tant per al rústic com per l’urbà, si no el tenen domiciliat cal de temps per pagar de l’1 d’octubre a l’1 de desembre.
En definitiva, tant per l’impost dels Residus com per al de l’IBI urbana i rústica el pagament és de l’1 d’octubre a l’1 de desembre.

Impostos Guals, Vehicles, Aigua i Escombraries

Al llarg d’aquesta setmana la Regidoria d’Hisenda ha informat a la població de l’ampliació de l’pagament d’aquests impostos, que anteriorment era fins al 4 de maig, però ara l’han ampliat per poder pagar-lo a l’1 de juliol. Es va dir que havien de sol·licitar un nou rebut per poder fer el pagament els que ho volgueren fer abans de l’1 de juliol, ja que l’actual rebut és per pagar el 4 de maig i si no tenen el nou se’ls aplicaria el recàrrec. Per evitar el recàrrec se sol·licita a l’Ajuntament el nou rebut cridant perquè l’hi envien per mail. “Però ja que totes les persones no disposen de correu electrònic en la població poden trucar, sol·licitar-lo i a final del matí podrien anar a recollir-lo al hall, ja que l’agutzil ho tindria preparat”, informa el regidor Manuel Sierra.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*