L’Ajuntament de Buñol regalarà un detall a tots els xiquets que estan complint anys durant estos dies de confinament

Post també disponible en: Castellano

Rafael Pérez, regidor de Cultura Popular de l’Ajuntament de Buñol, ha fet públic una iniciativa que farà les delícies dels més xicotets de la casa. Des del Consistori se’ls farà entrega d’un bonic detall a cada un dels xiquets que estos dies han complit o compliran anys durant el confinament

Són dies difícils i complicats per a tots. Els més menuts de la casa s’entristixen per no poder celebrar els seus aniversari amb els seus amics i familiars, per això des de l’Ajuntament de Buñol s’ha llançat una entranyable iniciativa.

Rafael Pérez, regidor de Cultura Popular i primer tinent d’alcalde del consistori, ha informat la població que tots els xiquets que complisquen anys estos dies des del seu ajuntament els faran entrega d’un bonic detall que serà enviat als seus domicilis. L’objectiu és fer més suportable esta situació, que tant disgusta als més xicotets per no poder celebrar els seus aniversari.

Tots els pares que tinguen xiquets que hagen complit anys estos dies o vagen a fer-ho fins que finalitze el confinament han de manar un e-mail a concejaliaculturapopular\@gmail.com i indicar les dades personals del xiquet, on especifique any de naixement (per a així saber exactament la seua edat) , la seua adreça postal i el nom dels pares.

L’edil Pérez també informa de que en el moment esta situació s’acabe es realitzarà una gran festa d’aniversari per a tots els xicotets, “para que puguen ja disfrutar del seu nou any sense pensar en tot el que han passat, però que segur que les seues famílies els estaran assegurant uns dies d’aniversari feliç i divertidos”, finalitza el regidor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*