L’Ajuntament de Bunyol confirma que la piscina municipal obrirà les seues portes a principis de juliol

Post també disponible en: Castellano

Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol, ha confirmat que se seguiran tots els protocols d’actuació i mesures de seguretat i higiene estipulats pel Ministeri de Sanitat

Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol, ha anunciat que la piscina municipal sí que obriria les seues portes a principis de juliol, a pesar que la resta de municipis de La Mancomunitat de La Foia de Bunyol-Chiva havien confirmat la seua no obertura, a excepció de Chiva, que ja va anunciar la setmana passada que sí que obriria també al juliol.

Així ho va fer públic la primer edil del consistori bunyolense al ser preguntada per esta obertura tan esperada per a nombrosos usuaris del municipi. Va confirmar que s’obrirà seguint les estrictes mesures de seguretat i higiene estipulades pel Ministeri de Sanitat: aforament restringit, cita prèvia, control d’accés a zones comunes, a més de gel hidroalcohólico a l’entrada i eixida dels usuaris, sense oblidar les màscares.

Rafael Benlloch, responsable de Buinsa, empresa municipal que gestiona la piscina municipal, ha assegurat que en estos moments estan ultimant tots els tràmits perquè puga obrir a principis de juliol i per a això s’estan acabant els tràmits per a socorristas i gestió del bar, entre altres assumptes. De tot això informaran al llarg de la setmana quan coneguen més detalladament els terminis de presentació de sol·licituds per a poder ocupar eixos llocs de treball.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*