L’Ajuntament de Requena destina ajudes per a la millora i pintura de fatxades

Post també disponible en: Castellano

Es dirigixen a propietaris d’immobles ubicats en el nucli urbà de Requena i les seues pedanies

El Butlletí Oficial de la Província de València (BOP) ha publicat aquest dilluns els ajuts que l’Ajuntament de Requena destina a la millora i pintura de façanes davant humitats (referits o revestiments, dirigides aa propietaris d’immobles situats al nucli urbà de Requena i les seues pedanies, sempre que els immobles objecte d’actuació no estiguen o hagen estat sotmesos a ordres d’execució per conservació i manteniment dels immobles, ni sotmesos a expedients de protecció de la legalitat.

Aquests ajuts, convocades per l’àrea d’urbanisme, compten amb una dotació pressupostària de 20.000 euros, que es distribuiran de manera proporcional a les sol·licituds rebudes sempre que les mateixes complixen els requisits previstos a les bases, fins al total esgotament de l’crèdit pressupostat.

La quantia fixa establerta és de 300 € per cada immoble tant en el cas d’Ajudes en Pintura de Façanes, com quan suposen actuacions que impliquen la reposició total o parcial i que ajuden a mitigar els efectes de les humitats.

No obstant això, s’aplicarà la quantia de manera variable quan l’import de les actuacions dutes a terme / o per fer no ascendisquen a 300 €.

Per a la presentació de sol·licituds s’ha d’emplenar el model annex a les bases.

Un cop emplenat, s’ha de remetre a l’departament d’urbanisme i es presentaran en el Registre General de la Corporació Municipal, ja siga de manera presencial a les oficines del SAT, o telemàticament mitjançant la seu electrònica de l’consistori requenense.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l’endemà al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València. És a dir, del 16 de juny de 2020 al 7 de juliol de 2020.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*