El PP de la Pobla assegura que el govern local “abandona” als venedors ambulants de mercat

Carmen Contelles (PP).
Carmen Contelles (PP).

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de la Pobla de Vallbona ha denunciat que el govern municipal format per Compromís, PSPV, CUPO i Contigo “abandona als venedors ambulants de mercat que s’instal·la cada dilluns al municipi”. Els populars critiquen que “gran quantitat de venedors segueixen sense poder muntar les seves parades davant la falta de resposta de l’Ajuntament, tot i estar ja en Fase 3, com si estan fent en altres localitats de la nostra mateixa comarca”.

Mari Carmen Contelles, portaveu popular municipal, destaca “els venedors ambulants ens han fet arribar les seves queixes per no poder muntar les seves parades, és més ni tan sols reben respostes per part de l’Ajuntament de perquè o quan van a poder reprendre la seva activitat econòmica a la Pobla”.

“Aquest menyspreu de l’alcalde i la seua coalició cap als venedors de el tradicional mercat dels dilluns és un exemple més d’un govern municipal allunyat totalment de la realitat i la problemàtica dels seus veïns i les petites empreses. Incapaç d’implementar les mesures sanitàries necessàries en el mercat ambulant per poder reprendre la venda de la majoria de parades”, ha lamentat la portaveu.

Per Contelles, “els autònoms i les petites empreses estan veient colpejades per una greu crisi, davant la desídia i la passivitat mostrada per l’alcalde de Compromís i els socis que el sustenten. La Pobla de Vallbona va ostentar el dubtós rècord de ser l’última localitat de la comarca a aprovar mesures i ajudes econòmiques directes per a les empreses familiars i comerços que dia dia lluiten per tirar endavant els seus negocis”.

“És una obligació moral i política que el consistori posi tot de la seva part per ajudar a reduir l’impacte negatiu d’aquesta crisi, però Josep Vicent Garcia i els seus acòlits, ni estan ni se’ls espera. Mentre les dades d’atur augmenten preocupantment i les empreses passen veritables dificultats, el seu Ajuntament segueix paralitzat i en Fase 1 d’alarma”, ha finalitzat la portaveu.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*