Carlos Mazón fa costat a Benaguasil en la seua reivindicació de la finalització de la CV-50

Post també disponible en: Castellano

Amb aquesta infraestructura Benaguasil i la comarca es convertiria en un pol d’atracció d’inversions que generarien llocs de treball.

El tram que queda per efectuar és de 23 quilòmetres. 

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, ha reivindicat aquest matí la continuïtat de les obres que permetrien finalitzar la CV-50, “una infraestructura paralitzada des del 2015 i que és prioritària per a Benaguasil i per a la comarca”, segons ha destacat.

I ho ha fet acompanyat pel president del PP valencià, Carlos Mazón; el portaveu del grup popular en la Diputació de València, Vicent Mompó, diputats nacionals, autonòmics i provincials, l’alcaldessa de Pedralba i edils de Vilamarxant, i el teixit associatiu i empresarial de Benaguasil.

Durant l’acte, Ximo ha recordat que es tracta d’una “infraestructura vital per a convertir a la comarca en un pol d’atracció d’inversors a través de la indústria, la finalització de la qual significaria poder oferir terrenys de diferents grandàries a empreses interessades, alguna cosa que ara no poden fer.” i ha lamentat que” els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2022 tampoc incloguen aquest projecte que convertiria en motor econòmic a Camp de Túria, i s’hagen rebutjat les esmenes presentades a nivell local juntament amb Pedralba i Vilamarxant”.

Així mateix l’alcalde ha anunciat que continuarà reivindicant fins que la finalització de la CV-50 des de Benaguasil fins a la A-3 no siga una realitat, i treballant en defensa de l’interés general de tots els veïns amb l’objectiu d’aconseguir el desenvolupament empresarial del municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*