Investiguen a un jove de 21 anys per ocultar a la seua casa de Requena a una menor de 13 anys fugida del centre tutelat d’Alboraig

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil ha obert una recerca a un jove de 21 anys, de nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte d’inducció a l’abandó de domicili, després de localitzar a una menor de 13 anys desapareguda fa una setmana del centre de menors tutelats d’Alboraig.

Tal com han informat fonts de la Comandància de la Guàrdia Civil de València, “el passat dia 19 de gener el lloc de la Guàrdia Civil de Bunyol va recepcionar una denúncia per desaparició per part dels responsables del Centre de Recepció de Menors La Torre d’Alboraig. Els denunciants van manifestar que la menor, de 13 anys d’edat, després de finalitzar les seves classes en l’Institut d’Educació Secundària de Bunyol, no va tornar al centre”.

La menor està tutelada pel Servei d’Infància, Adolescència i Família de la Direcció Territorial de València dependent de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

“En el dia d’ahir, després de la recerca duta a terme per components de la Guàrdia Civil de Bunyol i Requena, la menor va ser localitzada, en perfecte estat de salut, en un domicili d’un home de 21 anys, de la localitat de Requena, que sabent l’existència de la denúncia per desaparició i de l’activació del dispositiu de cerca per part de la Guàrdia Civil, va col·laborar en l’ocultació de la menor, ja que va estar pernoctant en el seu habitatge durant diversos dies”, han afegit fonts de la Guàrdia Civil.

Els investigadors van aconseguir esclarir “que la menor s’havia desplaçat, voluntàriament, al municipi de Requena amb la intenció d’ocultar-se en aquesta localitat”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*