L’Ajuntament de Bunyol demana “extremar les precaucions” davant “l’augment més que considerable” de covid-19 a les aigües fecals

Post també disponible en: Castellano

Des de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Buñol han alertat que, “després de diverses setmanes de relativa tranquil·litat en el nostre municipi pel descens d’infectats pel Covid19, les noves dades ens informen que han aparegut 9 nous casos de persones infectades, a més les anàlisis d’aigües residuals i fangs realitzats a la Depuradora d’Alborache, indiquen l’existència inequívoca de restes de material genètic inert de la SARS-CoV-2 en aquests residus, amb un augment més que considerable de la seva presència amb referència a setmanes i mesos anteriors “.

“D’altra banda, les autoritats sanitàries ens adverteixen que el nombre d’afectats molt probablement augmenti durant els pròxims dies i setmanes. Per tot això des de l’Ajuntament de Bunyol, instem a la població en general a extremar les precaucions”, han afegit.

Per aquest motiu des de l’Ajuntament de Bunyol acullen per “l’ús de la mascareta en tot moment; rentat de mans; mantenir una distància de dos metres entre persones, i airejar habitacions i locals de treball”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*