L’Ajuntament de Bunyol finalitza una nova pista poliesportiva i millora els frontons

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol obrirà a el públic en les pròximes dates la nova pista poliesportiva a les instal·lacions del Planell.

«Es tracta d’una pista apta per jugar a bàsquet, futbol sala i handbol, amb dimensions reglamentàries per acollir competicions oficials i que ha tingut un cost de 96.000 €, invertits amb fons propis de l’consistori de Bunyol. La pista s’ubica on abans només hi havia una de bàsquet que presentava múltiples deficiències», tal com han informat fonts municipals.

A més, a la zona on s’ubica, al costat de les pistes de pàdel i tennis, s’han urbanitzat els vials per millorar els accessos.

El consistori buñolense ha invertit també 9.800 € en la millora dels frontons del Planell. «Després d’una primera fase escomesa fa prop d’un any, ara s’han emprès millores, s’ha pintat i arreglat l’espai cobert per al material de club de frontenis de Bunyol, donant un canvi d’imatge amb la pintura dels frontons».

L’edil d’Obres, Rafael Pérez, ha manifestat que es tracta de «dues obres reclamades pels usuaris de les instal·lacions, que amplien les possibilitats del Planell i que suposen una continuïtat en el treball que ens hem marcat per a aquesta legislatura».

Per la seua banda el regidor d’Esports, Manuel Serra, ha assegurat que s’ha «donat resposta a una demanda dels centenars de veïns i veïnes de Bunyol que practiquen diferents esports durant la setmana, d’aquesta manera tenim més possibilitats per a la pràctica de l’esport i de diferents competicions».

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*