Bunyol participa per primera vegada en la Fira Mediterrània Gastrònoma amb una coneguda empresa local de vins

Post també disponible en: Castellano

Aquesta fira va tindre lloc el passat cap de setmana en Fira València i, a través de l’empresa vitivinícola Viñas del Portell, va mostrar el seu acabada de crear marca Canyes & Fang, amb la qual es farà el primer tast de vins a Bunyol a la fi de novembre.

Del 7 al 9 de novembre es va celebrar en Fira València Mediterrània Gastrònoma, la fira gastronòmica del Mediterrani. Bunyol va estar per primera vegada present amb Cellers Viñas del Portell, a través de la seua nova marca Canyes & Fang. La Fira Mediterrània Gastrònoma compta amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana, de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, de les diputacions d’Alacant, Castelló i València i està organitzada per Fira València, amb el suport de les principals associacions sectorials i l’ajuda dels xefs de la Comunitat Valenciana.

En aquesta fira va poder apreciar-se, degustar-se els millors productes i plats de la nostra autonomia. I que tenia com a objectiu promocionar la gastronomia i els productes agroalimentaris mediterranis, tant a nivell nacional com internacional. A través dels seus diferents fòrums, debats i tallers, va oferir el coneixement per a aprendre, afegir valor al producte i productor, i gaudir de la cuina de la mà dels grans cuiners, que ja veuen aquesta cita, com l’oportunitat de continuar creixent.

El Celler Viñas del Portell de Bunyol començarà a realitzar tastos de vi en la localitat. De fet a la fi d’aquest mes de novembre arranca aquesta iniciativa amb el primer tast. Així ho ha confirmat María Vallés, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Buñol, qui ha mostrat la seua satisfacció, “perquè cada vegada rebem major interés d’empreses locals per donar a conéixer els nostres productes fora, i més en un camp fins ara més desconegut com és els tastos de vins. Aquesta empresa comença a comercialitzar aquest producte i ha volgut comptar amb l’Ajuntament per a poder promocionar-lo a través de diversos treballs on també donem a conéixer altres productes típics del municipi, en aquesta fira, d’un dels forns més coneguts del municipi com és el “Forn Chaparro”, que va exposar el “Brioix de Bunyol”, o el “Matalàs típic de Bunyol (panquemao)”. 

Vallés incideix en la importància de continuar obrint cada vegada més camps que servisquen per a promocionar i donar a conéixer al nostre entorn més pròxim sobre el gran atractiu turístic que tenim, i no sols des del punt de vista cultural o paisatgístic sinó també gastronòmic.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*