Aquest dissabte, dins de Bunyol Actua, Melomans presenta el concert vocal “Es canta, però no es toca!”

Post també disponible en: Castellano

Aquest dissabte, 13 de novembre, a les 19,30 h. en el Teatre Montecarlo i organitzat per la regidoria de Cultura, dins de Buñol Actua, Melomans presenta un concert diferent. “Es canta, però no es toca!” Solament amb les seues quatre veus, el públic viatjarà per cançons de tots els estils d’una manera única i amb l’humor com a vehicle. Un xou divertit i dinàmic que farà riure i cantar a tothom.

Melomans és un grup vocal i teatral creat en 2010 per quatre joves artistes valencians: Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferrer. Sense més instruments que les seues pròpies veus i amb l’humor com a segell distintiu, Melomans s’ha convertit en un referent de la música a capela a Espanya.

El seu repertori abasta tot tipus d’estils, des de clàssics del pop i del rock internacional (Elvis, Queen…), fins a grans hits actuals (Lady Gaga, Shakira…), passant per artistes com Els Luthiers, Serrat o Tequila i altres gèneres com boleros, havaneres, bossa, barbershop, doo-wop o bandes sonores de pel·lícules.

Entrada anticipada, en els llocs habituals, a 8 euros i 10 euros en taquilla.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*