L’Eliana millora l’accessibilitat de Les Casetes i renova el camp de futbol amb ajuda de la Diputació

Post també disponible en: Castellano

El president, Toni Gaspar, visita al costat de l’alcalde, Salvador Torrent, este emblemàtic barri i el poliesportiu del municipi del Camp de Túria, donde la corporació provincial ha invertit 700.000 euros

En els dos últims anys, la Diputació ha duplicat les seues inversions en l’Eliana, amb una mitjana anual de 1,2 milions d’euros enfront dels 730.000 de la passada legislatura i els 180.000 del període 2011-15

L’Eliana ultima la millora integral del barri de Les Casetes, un dels més antics de la localitat, i la renovació del camp de futbol del poliesportiu, dues actuacions incloses en el Pla d’Inversions de la Diputació de València. El president de la corporació provincial, Toni Gaspar, ha visitat aquest dimecres el municipi del Camp de Túria i ha recorregut al costat del seu alcalde, Salvador Torrent, els emplaçaments en els quals la Diputació ha invertit una mica més de 700.000 euros.

Les Casetes ha vist millorada la seua accessibilitat amb un projecte que ha inclòs l’execució de noves voreres als carrers Molí, Nàquera, Mare de Deu del Pilar, Ricardo Llopis, Alegria, Pedralba i l’Horta, així com enjardinament, mobiliari urbà i noves instal·lacions d’aigua potable. Una actuació subvencionada íntegrament per la Diputació amb un pressupost d’un poc més de 400.000 euros inclòs en el Pla d’Inversions bianual que en 2020-21 ha deixat 840.000 euros a l’Eliana.

Quant al camp de futbol 11 del poliesportiu, l’actuació duta a terme ha consistit en la substitució de la gespa i la renovació de la coberta de les graderies, amb una inversió global de 300.000 euros que s’emmarca igualment en el Pla d’Inversions de la Diputació. L’alcalde, Salvador Torrent, ha posat en valor no sols l’esforç inversor de la corporació provincial en els municipis, sinó també el respecte per l’autonomia dels ajuntaments a l’hora de decidir en quines obres s’inverteixen les ajudes provincials per a millorar la qualitat de vida de les seues veïnes i veïns.

Creixen les inversions

Durant la visita, en la qual també han participat membres de la corporació local i els diputats provincials Rocío Gil i Jesús Gimeno, l’alcalde de l’Eliana ha destacat que el municipi ha arribat a comptar en aquests últims mesos amb una execució d’obra pública per valor de dos milions d’euros. En aquesta millora d’infraestructures i serveis juga un paper fonamental la Diputació, que ha duplicat la inversió en el municipi.

En els dos primers anys de la present legislatura, la corporació provincial ha destinat a l’Eliana poc més de 2.400.000 euros entre les aportacions incondicionals del Fons de Cooperació Municipal, el Pla d’Inversions i les subvencions a l’ajuntament. Aquesta xifra suposa una inversió d’1.204.000 euros en 2021, que supera àmpliament els 730.000 euros anuals de la passada legislatura i multiplica per sis els 180.000 euros de mitjana anual que rebia el municipi entre 2011 i 2015.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*