L’Ajuntament de Bunyol i tota la població s’unixen al dolor de la pèrdua de Pablo Cusí Sierra, fill predilecte del municipi

Imagen de archivo del acto de declaración de Pablo Cusí como Hijo Predilecto de Buñol.
Imagen de archivo del acto de declaración de Pablo Cusí como Hijo Predilecto de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

La seua família agraïx les paraules de suport i homenatge a la seua figura, però volen transmetre a tot el poble que “el verdader regal que ens va donar la vida és tindre-li amb nosaltres durant 38 anys. Han sigut els millors anys de les nostres vidas”. El seu germà, Javier Cusí Sierra, agraïx als seus pares la vida plena que sempre li van proporcionar a Pablo

Dissabte passat va morir el jove buñolense, Pablo Cusí Sierra, deixant un profund buit entre els seus familiars i amics, però també entre l’enorme massa social del municipi al ser una persona bondadosa, afable i molt col·laborativa amb diverses entitats i associacions de la localitat. Prova d’això és la unió de tot el poble de Bunyol al llarg de tot el cap de setmana en diversos llocs en què se li ha homenatjat. Per això, i abans de res, l’Ajuntament de Bunyol vol transmetre unes sentides paraules de reconeixement cap a la seua persona i la seua família: “Pocas persones tenen el reconeixement de ser Fill Predilecte, ell ho és. Pablo comptava amb este reconeixement per tots els seus mèrits personals i professionals. Un exemple de superació i de lluita i una capacitat intel·lectual extraordinària. Ell ho mereixia i la seua família també. En l’acte de nomenament de Pablo Cusí com a fill predilecte, el llavors alcalde, Fernando Giraldos, va destacar els seus mèrits, però també els de la seua família: Modest, Rosa i Javier; tots i totes estem amb vosaltres en estos tristos momentos”

En nom de la seua família, el seu germà, Javier Cusí Sierra, ha volgut llançar paraules d’agraïment a tot el poble de Buñol per la gran quantitat de paraules sentides, homenatges i reconeixements que al llarg d’estos anys se li han fet, i especialment este cap de setmana. Llança un missatge especial al CD Bunyol, el seu club, sa casa, amb l’homenatge que li van rendir, en el que el camp del Beltrán Báguena estava ple, junt amb ell, en el seu espai reservat a què no fallava ni ell ni la seua família en cada trobada esportiva. “Tan només dir GRÀCIES per com s’han portat sempre amb mon hermano”.

Però davant de l’emoció del seu germà Javier sí que vol transmetre que va ser Pablo el verdader regal de les seues vides: “nos va regalar els millors 38 anys de les nostres vides. Ens donava diàriament lliçons de vida i a recordar-nos el bonic de la vida, l’especial de les xicotetes coses, de les coses importants, amb un exemple de fortalesa, de superació, d’optimisme i bon humor, l’amor cap a tot el món, sense maldad”. Continua recordant a tot el poble de Buñol l’amor, tenacitat, dedicació i passió que els seus pares van donar en la seua vida per garantir que la vida de Pablo fóra plena per a ell i per a tots els que li rodejaven: “MOLTES GRÀCIES als meus pares per donar-li la vida que li han donat a Pablo. Ens van donar un regalo”.

Francisco Zanón, president del CD Bunyol, també va transmetre el seu dolor, el d’ell i el de tot el Club a través d’un sentit comunicat que va llançar en xarxes socials, però a això vol afegir: “El buit que deixa serà enorme i insubstituïble. Era una persona volguda i admirada. Esperem que l’homenatge haja estat a l’altura del què el mereixia. Tot el suport en estos moments tan difícils per a tota la seua família. Lamentem que la seua gran il·lusió, que era veure el centenari del nostre club, no podrà veure-ho; ho tindrem present en cada acte, i segur que li rendirem homenatge i sentit record. En el partit d’este diumenge de la fase prèvia de copa de l’Edit es guardarà un minut de silencio”. A estes paraules cal afegir les que va publicar el club en la seua xarxa social: “Pablo, el destí ens va unir i donem gràcies a això. Tots els companys i membres de la Junta recordarem este dia com un dels més tristos de la nostra vida. Sempre has sigut per a tots nosaltres un exemple de lluita, honor i dedicació. Segur que des d’eixe trosset de cel que tens reservat continuaran animant i espentant al nostre club, com sempre has fet. Seguiràs amb nosaltres, romanent per sempre en els nostres cors i en el nostre record. Les nostres més sinceres condols i mostres de suport per a tota la familia”.

També des de la Societat Musical L’Artística volen transmetre el seu dolor a tota la seua família; una família “FEA”: “Acompañamos en estos moments tan durs a la família de Pablo Cusí, una persona que ha demostrat tota la seua vida que l’afany de superació és més fort que qualsevol trava, i que la nostra voluntat ens permet avançar contra tot pronòstic. Un exemple per a tots, i a qui admirar per tots els seus èxits. Vos acompanyem en el sentimiento”.

Per part del CIM “La Armónica” de Bunyol recorden que en 1994, any en què es va crear la Secció Especial del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València, la banda simfònica d’esta societat musical va acudir a esta competició i va véncer, atorgant-los la primera Menció d’Honor que compte este certamen. En eixa ocasió es portava l’Obra Obligada OLBAP -que és Pablo al revés-. Esta obra va ser composta per Francisco Grau en honor a Pablo Cusí i la seua família. En la partitura original d’esta obra apareix un poema que li va escriure l’esposa del mestre compositor, Gloria, a Pablo Cusí. Eixa partitura original està en l’Arxiu del Litre. Una mostra més de que Pablo Cusí Sierra i tota la seua família han sigut part importantíssima per a Bunyol, la seua societat civil, les seues gents i el seu afany pel treball i per la superació. DESCANSE EN PAU

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*