L’Ajuntament de Bunyol mostra la seua repulsa a l’acte de violència de gènere succeït a la localitat

Unidades del parque de bomberos de Chiva.

Post també disponible en: Castellano

L’home, presumptament, va calar foc al domicili creient que era dins la dona

L’Ajuntament de Bunyol ha manifestat el seu «absolut rebuig i repulsa davant els fets per violència de gènere esdevinguts aquest cap de setmana passat cap a una veïna del nostre poble, així com el nostre ferm suport cap a la víctima i el seu entorn», tal com han manifestat en un comunicat oficial.

I és que segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers, la matinada de divendres a dissabte passat, dia 12 d’octubre, van rebre un avís per l’inici d’un incendi en un habitatge situat al primer pis d’un edifici situat a l’Avinguda de La Violeta de Bunyol.

Fins al lloc del succés es van desplaçar diverses dotacions de bombers dels parcs de Xiva, Requena i Paterna, a més d’un oficial de guàrdia; unitats que es van sumar als efectius de Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil que ja s’havien acostat al lloc dels fets.

L’incendi, que va ser extingit a les 3,40 hores de la matinada, va afectar només al dormitori principal de l’habitatge encara que el fum es va estendre a la resta de la cases així com al forat de l’escala de l’edifici tot i que no hi va haver cap persona afectada en el succés.

Com ha pogut saber tucomarca.com, els efectius policials van poder comprovar que es tractava d’un presumpte cas de violència de gènere, atès que l’home hauria tractat, presumptament, d’incendiar l’habitatge pensant que la seua parella es trobava dins de la habitatge.

Telèfon atenció a les víctimes

Des de l’Ajuntament de Bunyol, i mitjançant la seua Regidoria d’Igualtat, s’ha fet «una crida a tota la població per a informar qualsevol possible agressió o sospita d’actes per violència de gènere, i poder atendre i assessorar possibles víctimes i familiars amb absoluta privacitat ».

Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Buñol també han informat dels telèfons d’atenció a les víctimes per violència de gènere són: 016 (no deixa rastre en factura); així com el 900 580 888, del Centre d’atenció 24 hores de la dona rural de Iàtova; i el 661 49 33 47 de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*