“El Bunyol que tu vols”, lema de campanya d’Esquerra Unida a la localitat

El próximo martes 21 de Mayo, a las 19,30 y en la Plaza de Layana EUPV realizará el mitin para las elecciones municipales y europeas.
Logotipo de Esquerra Unida del País Valencià.

Post també disponible en: Castellano

Esquerra Unida de Bunyol ja té el seu lema per a la campanya electoral del proper 26 de maig. El lema amb el qual concorrerà la formació és el de “El Bunyol que tu vols”; i fa “al·lusió al fet que serem capaços d’aconseguir que els bunyolers i bunyoleres se sentin orgullosos del seu poble”.

“A més volem que la ciutadania sigui part indispensable en la gestió municipal i en el dia a dia, ens cal també una ciutadania que es mobilitzi, que col·labori, que aporti i ens ajudi a que Bunyol es converteixi en el poble que tots i totes volem” .

“A més el càntic ja conegut de ‘Bunyol t’estimo’ volem que ens acompanyi en aquesta campanya electoral perquè creiem que és necessari en la política, més afecte, menys conflictivitat i tots els partits devem donar exemple que el que realment ens mou són els interessos de tots i de totes i no qui porta més raó, i sobretot hem de voler-nos tots i totes més i millor, cal que aquesta campanya sigui per buscar solucions als problemes i que hi hagi molt de respecte, primer a Bunyol i als ciutadans per part dels partits polítics però també de tots els bunyolers i bunyoleres, amb la unió i el vam comprar de tots aconseguirem el que ens proposem “, han manifestat des de la formació.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*