L’Ajuntament de Bunyol posa en marxa en l’antic institut l’Escola de Nadal 2022 per a xiquets d’entre 4 i 14 anys totalment gratuïta

Post també disponible en: Castellano

L’Escola de Nadal de Bunyol serà del 26 de desembre al 5 de gener de 9 a 14h. Les preinscripcions es realitzen en línia fins a aquest diumenge. L’aforament és per a un màxim de 140 alumnes setmanals. 

L’Ajuntament de Bunyol, a través de la Regidoria de Benestar Social i Igualtat, com a proposta educativa i dins del Pla Corresponsables de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere del Ministeri d’Igualtat, llança l’Escola de Nadal. L’objectiu és afavorir la conciliació de les famílies amb xiquets/as i joves menors de 14 anys des d’un enfocament d’igualtat entre homes i dones.

Les entitats beneficiàries d’aquest Pla Corresponsables, hauran d’establir sistemes d’adjudicació que atorguen caràcter prioritari a l’atenció de famílies monoparentals, víctimes de violència de gènere i d’altres formes de violència contra les dones, dones en situació de desocupació de llarga duració, dones majors de 45 anys o a unitats familiars en les quals existisquen altres responsabilitats relacionades amb les cures.

Els alumnes que poden assistir són menors, des dels 4 anys o que els complisquen en aquest 2022 a joves de 14 anys, empadronats en la localitat prioritàriament i les famílies de la qual necessiten d’aquest servei per a conciliar la vida laboral i familiar. A aquesta escola poden assistir un màxim de 140 alumnes/as setmanalment. I es realitzarà en l’antic IES de la localitat. 

Carles Xerri, regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Bunyol, informa la població que els objectius d’aquesta escola són afavorir la Conciliació Familiar; oferir cuidat professional i alternativa educativa enriquidora; atendre la diversitat, integració i convivència; donar suport a l’aparició de relacions personals anara de l’educació formal; i adquirir valors com a treball en equip, col·laboració i el respecte entre iguals. 

L’Escola de Nadal de Bunyol 2022, dins del Pla Corresponsables, tindrà lloc des del dilluns 26 de desembre de 2022 al dijous 5 de Gener de 2023, en horari de dilluns a divendres de 9.*00h a 14.*00h. Els interessats a apuntar als seus fills/as han de fer la pre-inscripció on-line fins a aquest diumenge 18 de desembre. Conclosa la data, es procedirà durant els dies 19 a 21 de Desembre a realitzar la matrícula mitjançant registre d’entrada de l’Ajuntament de Bunyol de 9.00h a 14.00h o per Seu Electrònica. Quedant la matricula oberta durant el servei, fins a omplir aforament màxim de 140 alumnes/as setmanals.

Els/as interessats/as, hauran d’emplenar i presentar la inscripció de la forma especificada. Una vegada realitzat aquest tràmit, hauran d’esperar que el responsable del servei es pose en contacte amb els/as interessats/as per a comunicar la reserva de plaça. Les places es repartiran, per rigorós ordre d’inscripció i seguint els criteris que marca el Pla Corresponsables. En cas de presentar necessitats educatives especials, s’haurà de comunicar i presentar la documentació que ho acredite.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*