Les regidories de Festes i Comerç de Xest impulsen la campanya “Crea el teu propi ninot”

Post també disponible en: Castellano

Les regidories de Festes i Comerç han posat en marxa la iniciativa Crea el teu propi ninot davant la proximitat d’unes Falles de nou condicionades per la situació sanitària, per a crear ambient faller fomentant el comerç local.

Des de la campanya s’anima a la població a realitzar el seu propi ninot de manera artesanal i amb materials comprats en els negocis de Cheste per a realitzar una exposició en la Plaça Doctor Cajal del 15 al 19 de març. A més, les persones que facen les seues compres en els comerços participants podran entrar en un sorteig de 5 vals de 100 euros per a gastar de nou a les botigues de la població, depositant el seu tiquet en les urnes disponibles. 

“Volem que l’essència de les Falles continue present, encara que estiguen marcades per la Covid un any més, per això amb aquesta iniciativa pretenem crear ambient festiu i incentivar el consum al poble, complint amb les mesures de seguretat”, han destacat des de les regidories de Festes i Comerç.

Els ninots hauran de tindre temàtica relacionada amb la verema i el termini per a entregar-los a l’ajuntament estarà obert fins al 15 de març. Les persones que col·laboren rebran un obsequi. 

Programa Falles 2021

La Junta Local Fallera de l’Ajuntament i les falles xestanes organitzaran una exposició sobre la cavalcada de San José en la Plaça Doctor Cajal, coincidint amb la dels ninots artesanals, que es podrà visitar també del 15 al 19 de març. A més, el dia 19, a les 22.30, els fallers i les falleres de les comissions de la localitat tiraran simultàniament vint xicotets castells de focs artificials des dels terrats dels seus habitatges.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*