Publireportatge: Les video telefonades als residents de Savia emocionen tant al més major com al més xicotet de la família

Post també disponible en: Castellano

Han estat molt els avenços en la tecnologia i comunicació, des que el 1959 aparegués el primer ordinador o el 1993 el primer servidor web a Espanya.

Els nostres majors, han viscut un dels majors canvis tecnològics de la història, ja que han passat de tenir una única ràdio per poder escoltar la novel·la; una televisió en blanc i negre amb una única cadena televisiva; a disposar en l’actualitat d’ordinador, tablet, mòbil i tot això amb internet.

Les telecomunicacions són cada vegada més importants en la nostra societat. Una de les raons més importants és que ens permeten estar a tots connectats, estiguem a prop de casa o en qualsevol part de món.

Moltes persones grans han hagut d’aprendre a utilitzar els dispositius mòbils a un pas agegantat, ja que en la seua gran majoria han estat regals dels seus fills / es o dels seus néts / es per poder tenir-los localitzats, en qualsevol moment del dia.

Són molts els beneficis per a ells, com poden ser: Estar en contacte amb el món que els envolta.

  • Mantenir actives les relacions familiars.
  • Evitar la soledat.
  • Mantenir la menta activa
  • Estar a el dia en notícies i sobretot una font interminable d’oci.

Internet i els mòbils són les eines digitals més usades, però cert és que adaptar-se a aquesta nova realitat és difícil.

La gran majoria, utilitza la missatgeria instantània, els cercadors d’internet per llegir notícies d’actualitat o veure vídeos a youtube de receptes, etc.
L’objectiu perseguit pel grup Saba és mantenir als nostres majors actius en qualsevol àrea, ja sigui la social, ocupacional o la de les noves tecnologies.

“Des de Savia, ens comprometem a incorporar les noves tecnologies en el seu dia a dia i ensenyar-los a fer un ús responsable de les mateixes.
Actualment, estem passant per una situació difícil i hem pensat que la millor manera per poder estar en contacte amb els nostres éssers estimats i que sàpiguen com estem, és introduir les trucades de vídeo en les nostres activitats diàries”, segons han informar des del centre residencial.

“La nostra dedicació està centrada en tots i cadascun dels nostres residents, buscant com sempre el màxim nivell de qualitat i benestar i encara que de vegades pot resultar un món per a gent gran aquesta nova era digital, en Saba dedicarem el nostre major esforç per poder estrènyer llaços amb els seus familiars i amics”, han finalitzat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*