Vídeo: L’Ajuntament de L’Eliana col·labora en el projecte “Patis vius” del CEIP Virgen del Carmen

Post també disponible en: Castellano

El centre educatiu realitza una sèrie de plantacions per a commemorar el Dia de l’Arbre, amb la presència de l’Alcalde i membres de la Corporació

La sensibilització davant la necessitat de la cura de l’entorn s’ha convertit en una prioritat en els centres educatius del municipi de l’Eliana. Prova d’això és la posada en marxa de el projecte “Patis vius” al CEIP Virgen del Carmen, una iniciativa que el col·legi va presentar a la Conselleria d’Educació l’any passat i que en el present curs s’està duent a terme. L’objectiu és recuperar espais verds en els patis de centre aconseguint un entorn més amable, natural i permeable.

Per a la posada en marxa de el projecte, el centre va demanar col·laboració a l’Ajuntament, qui fa la seva aportació en les diferents accions programades. En la d’avui, aprofitat la commemoració el Dia de l’Arbre de el passat 31 de gener, s’han realitzat tres plantacions en diferents llocs de l’pati per part de l’alumnat i en presència de l’alcalde Salva Torrent i membres de la Corporació.

Els alumnes d’Educació Infantil han plantat un llimoner al costat d’una de les entrades de l’escola, mentre que els de primer cicle han plantat diverses espècies d’hortalisses en 5 taules d’hort urbà i els de segon cicle plantaven exemplars d’aromàtiques en un altre lloc de l’pati habilitat per a això. Els alumnes de tercer cicle no han participat en aquesta ocasió però ho faran en la propera intervenció prevista.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha comentat que “aquestes accions tenen com a objectiu final que les futures generacions aprenguin a tenir cura de l’entorn”, afegint que “l’Ajuntament sempre estarà obert a col·laborar en totes aquelles iniciatives que en aquest sentit proposen els centres educatius “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*