L’Ajuntament de Loriguilla posa en marxa el taller de memòria per a persones majors

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Loriguilla, a través de la regidoria de Benestar Social, ha iniciat el taller de memòria per a gent gran amb l’objectiu de tenir cura de la salut física, cognitiva i emocional dels seus veïns i veïnes mitjançant un envelliment actiu.

Al taller s’està treballant l’estimulació i activació de la memòria de les persones assistents a través d’exercicis i estratègies de percepció, llenguatge, raonament i processos d’atenció. A més, es realitzen activitats d’orientació espacial i temporal i d’optimització de la memòria autobiogràfica i fotogràfica. D’aquesta manera, la gent gran es mantenen actives a nivell cognitiu, social, sensorial, motriu i funcional, fet que suposa un gran benefici per al seu benestar.

L’activitat, en la qual participen 10 persones, s’impartixen tots els dimecres de 17:00 a 18:30 hores a la Casa de la Cultura amb totes les mesures d’higiene i seguretat garantides. A més de l’ús de mascaretes en tot moment i de la distància interpersonal, les aules es desinfecten abans i després de cada classe i s’han col·locat estoretes higièniques a l’entrada del recinte.

La regidora de Benestar Social, Sara Navarro, considera de gran importància dur a terme aquest tipus d’activitats, sobretot després de l’confinament, ja que les persones grans “han viscut mesos de molta preocupació que els ha provocat perdre agilitat mental”. A més, amb aquest taller “vam evitar situacions d’aïllament i pasivadad, millorant la qualitat de vida dels nostres majors”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*