L’Ajuntament de Requena aprova mesures per a recolzar a l’hostaleria

Post també disponible en: Castellano

Entre altres, una disposició transitòria de l’ordenança fiscal de Taules i Cadires perquè la seua taxa siga suprimida durant un any, i que dita mobiliària puga romandre en la via pública facilitant així la labor dels hostalers i la convivència amb els veïns

En el ple de dijous passat, l’Ajuntament de Requena va aprovar dues propostes extraordinàries en suport a al sector hostaler.

La primera d’aquestes propostes consisteix en una disposició transitòria de l’ordenança fiscal de Taules i Cadires perquè el seu ús per part dels establiments siga gratuït des del passat 15 de març i fins el 14 de març de 2021, és a dir, per un any .

La segona proposta aprovada també està relacionada amb la modificació de l’ordenança de Taules i Cadires a la via pública, en aquest cas perquè el mobiliari puga romandre instal·lat al carrer facilitant així la tasca dels hostalers i la convivència amb els veïns.

També es contempla la possibilitat d’autoritzar nous elements de protecció com mampares o papereres, l’adequació de les sancions i la possibilitat de no haver de retirar les terrasses a les nits, evitant així sorolls per als veïns que visquen a prop dels locals de restauració.

Finalment, cal destacar que aquestes mesures se sumen a les ajudes econòmiques preparades per l’Ajuntament de la localitat per als autònoms afectats per l’Estat d’Alarma i que estaran disponibles en breu.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*