L’aparcament de les Neus de l’Eliana entra en funcionament amb el doble de capacitat

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament conclou l’ampliació, amb un cost de 90.000 euros, que facilitarà l’accés al centre i la mobilitat sostenible

L’aparcament de les Neus entrarà en funcionament aquest mateix divendres després de la finalització de la tercera fase de les obres d’ampliació, que ha duplicat la seua capacitat per a habilitar un total de 137 places de vehicles lleugers, 2 places per a persones de mobilitat reduïda, 18 de motocicletes i 24 per a bicicletes. Amb aquesta infraestructura, en la qual l’Ajuntament de l’Eliana ha invertit més de 90.000 euros de fons municipals, s’afavorirà la mobilitat de la ciutadania i la sostenibilitat mediambiental de la localitat.

El conegut com a pàrquing de Celae, que ocupa una superfície total de 4.000 metres quadrats, beneficiarà a aquells usuaris que vulguen disposar d’aparcament gratuït a escassos metres del centre de la població. 

A més, per a la posada en marxa del servei s’està actualitzant el comptador de les places disponibles, que evita als conductors estar donant voltes a la recerca d’aparcament, així com l’aplicació per a dispositius mòbils en la qual pot consultar-se en temps real la disponibilitat. 

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha explicat que “amb la seua posada en marxa l’Eliana avança cap a a un entorn més amable en el qual la mobilitat siga més sostenible i respectuosa, facilitant que la ciutadania es desplace a peu fins al centre”. Un centre, ha recordat, que a partir d’aquest dilluns recuperarà l’espai per als vianants reduint la circulació de vehicles i ampliant les voreres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*