El PP critica a l’alcalde de la Pobla que es “nege a realitzar test massius per conèixer les dades d’afectats per Covid-19”

Carmen Contelles (PP).
Carmen Contelles (PP).

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de la Pobla de Vallbona ha criticat que l’alcalde de Compromís, “secundat pels seus socis de PSPV, CUPO i Amb tu es nega a realitzar test massius per a tots els veïns i conèixer les dades d’afectats a la localitat pel coronavirus” , segons els populars.

Per a la portaveu popular municipal, Mari Carmen Contelles, “ens resulta incomprensible la postura de l’alcalde, Josep Vicent Garcia, i de tots els seus socis, negant-se en rodó a les nostres propostes que prioritzen protegir tots els veïns de la Pobla de Vallbona i obtenir dades objectius per poder contenir la pandèmia “.

“Per desgràcia per als veïns de la Pobla, el seu alcalde prefereix seguir a ulls clucs l’argumentari dels seus caps de el Botànic a emprendre mesures efectives per protegir els seus veïns. Prioritzant la disciplina de partit a reivindicar els interessos de la Pobla de Vallbona. I pel que es veu, cap dels seus socis de PSPV, CUPO i Amb tu tampoc són capaços de discrepar i anteposar els interessos dels seus veïns als seus interessos polítics “, ha criticat Contelles.

Els populars lamenten que “la coalició de govern hagi votat en contra de les dues mocions que va presentar el PP al ple celebrat aquesta mateixa setmana, reivindicant test per a tots els veïns i exigir a la Conselleria de Sanitat que comuniqui les dades oficials de quants ciutadans estan sent afectats pel COVID-19 en el nostre municipi. Una decisió més inexplicable encara després que el govern central hagi assenyalat la deixadesa de el govern autonòmic en la realització dels tests massius, com un dels motius pels quals part de la Comunitat Valenciana no va passar a la fase un “.

Les propostes d’acord de les mocions assenyalaven que l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona exigeixi a la Conselleria de Sanitat de Govern de la Generalitat Valenciana que comuniqui les dades oficials de quants ciutadans estan sent afectats pel COVID-19 en el nostre municipi, amb indicació expressa de quants morts hi ha, quants han donat positiu, quants possibles contagis amb símptomes compatibles estan guardant quarantena i quants asimptomàtics.

“D’altra banda, que per tal d’agilitar la realització test, així com l’obtenció dels resultats, que l’Ajuntament contracti la realització de les proves per a tots els empleats públics que presten els seus serveis de manera presencial exposant-se en major grau”.

Al seu torn, que des del consistori s’insti a la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, “perquè procedeixi a la major celeritat a realitzar més proves per detectar els positius asimptomàtics de l’COVID-19 amb les proves d’anticossos específics, arribant a la població en general i prioritzant els col·lectius que estan a primera línia de contagi. Si cap Administració es fes càrrec dels tests massius, l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona assumiria la realització d’aquests tests a tota la població “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*