L’Ajuntament de Requena commemora el Dia de l’Orgull LGTBI 2020

Post també disponible en: Castellano

Ho farà amb la lectura d’un manifest aquest divendres a les 11:30 a la Plaça de l’Ajuntament i la il·luminació de l’Monument Universal a la Verema el dia 28 de juny

Amb motiu del dia de l’Orgull que tindrà lloc aquest diumenge 28 de juny a tot el món, el consistori requenense ha volgut sumar-se a aquesta data mitjançant la lectura d’un manifest, que tindrà lloc aquest divendres 26 a les 11:30 hores a la Plaça de l’Ajuntament, ia la qual assistiran la regidora d’Igualtat, Isabel García, la Regidora de Serveis Socials, María José Arroyo i el primer edil requenense, Mario Sánchez, entre altres membres de la corporació municipal.

Així mateix, aquest diumenge 28 de juny, Dia de l’Orgull LGTBI 2020, el Monument Universal a la Verema s’il·luminarà de multicolor, i romandrà així durant tota una setmana.

S’han pintat a més dos bancs amb els colors de la bandera arc de Sant Martí al Centre Social i s’ha instal·lat una pancarta específica al consistori requenense per visibilitzar aquesta efemèride i donar suport a l’col·lectiu LGTBI en el seu dia mundial.

Finalment, des de la Biblioteca Municipal també es realitzaran diverses accions commemoratives.

Aquest any 2020, per tot el patit a causa de la pandèmia, cal ressaltar que ha afectat de forma especial als col·lectius més vulnerables, també a l’col·lectiu LGTBI:

S’ha vist com el confinament ha agreujat problemàtiques ja existents de l’col·lectiu LGTBI: situacions molt conflictives, sobretot entre els i les més joves, dins de les seues llars, quan no respecten la seua orientació sexual.

Augment de la violència intragènere, augment de l’sentiment de soledat no desitjada en un col·lectiu que viu ja de per si en soledat de forma considerable, etc.

La responsabilitat ha fet que les reivindicacions del col·lectiu LGTBI no vagen a inundar els carrers i places de tot Espanya com en altres anys.

I tot i que l’interès comú per la salut pública preval, això no impedeix que se segueixi reivindicant i treballant amb la mateixa intensitat per aquest col·lectiu per poder així aconseguir d’aquesta manera una societat amb igualtat de drets reals, dignitat i respecte per a totes les persones.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*