L’Ajuntament de Requena intensifica la vigilància i pren mesures contra els actes vandàlics en arbres de la via pública

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Requena ha denunciat públicament els recents actes vandàlics que han causat danys irreparables en diversos arbres de diferents zones de la ciutat. Davant aquesta situació, s’ha decidit augmentar la vigilància policial amb l’objectiu de posar fi a aquesta ona de vandalisme.

“En les últimes setmanes, hem pogut constatar que diversos arbres situats en llocs emblemàtics de Requena, com l’Avinguda General Pereyra o l’Avinguda Alfons X “El Savi” (coneguda popularment com a Av. Reines), han patit danys severs que condemnen la seua vida inevitablement. S’ha constatat que els responsables han tallat i retirat l’escorça dels arbres en tot el seu diàmetre, interrompent el flux de saba i provocant la seua mort” segons fonts del consistori.

“Aquests actes incívics s’han produït de manera recurrent en diferents punts de la nostra ciutat, i s’ha observat una clara coincidència en la tècnica utilitzada per a danyar els arbres de menor grandària. Aquests indicis ens porten a pensar que no es tracta de fets aïllats ni causals”.

Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Requena, hem pres cartes en l’assumpte i hem informat la Policia Local perquè es reforce la vigilància i la seguretat a la ciutat, amb el propòsit de frenar aquests actes de vandalisme que tant perjudiquen el nostre entorn i a la qualitat de vida dels nostres veïns”afirmen.

“Així mateix, apel·lem a la col·laboració ciutadana per a poder identificar als responsables d’aquests danys irreparables en els nostres arbres urbans. Si algú té informació rellevant o ha sigut testimoni d’algun d’aquests actes, li preguem que es pose en contacte amb les autoritats competents. Junts, podem posar fi a aquesta lamentable situació i preservar el patrimoni natural que tant valorem a la nostra ciutat” afigen.

“L’Ajuntament de Requena no tolerarà aquests actes de vandalisme i garanteix que es prendran totes les mesures necessàries per a identificar i sancionar als responsables. La protecció del nostre entorn natural és una responsabilitat de tots, i treballarem incansablement per a assegurar un futur sostenible i pròsper per a la nostra ciutat” conclouen des del consistori.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*