L’Ajuntament de Turís continua amb les excursions lúdiques i culturals

Post també disponible en: Castellano

Un nombrós grup de veïns ha gaudit de l’última excursió cultural organitzada a través de la regidoria de Benestar Social de l’ajuntament. En esta ocasió s’ha visitat l’Alqueria del Machistre i Museu de l’Orxata. Una construcció ubicada en plena horta de València, concretament en la zona productora de xufa en Alboraia. La jornada s’ha completat amb una visita a Port Saplaya i dinar per a tot el grup.

Amb esta ja són vàries les excursions que s’han realitzat des que es relaxaren les mesures Covid i que estan destinades principalment a persones de mitjana edat, ames de casa i jubilats. Des de l’ajuntament es considera que “és una bona oportunitat d’apropar a llocs emblemàtics, històrics i culturals que, per circumstàncies, mai s’ha tingut l’ocasió de visitar”, explica l’alcalde, Eugenio Fortaña.

El museu de la ciutat, els refugis antiaeris de l’Ajuntament de València, el palau del Marqués de Dos Aigües o el museu de la Beneficència són alguns dels llocs que s’han pogut visitar amb el guia corresponent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*