L’Ajuntament de Vilamarxant i la Societat Valenciana d’Ornitologia programen activitats ambientals al Parc del Túria

Post també disponible en: Castellano

El sábado comienzan las actividades con una excursión al Paraje Natural de Les Rodanes.
El dissabte comencen les activitats amb una excursió al Paratge Natural de Les Rodanes

El dissabte comencen les activitats amb una excursió al Paratge Natural de Les Rodanes

L’Ajuntament de Vilamarxant i la Societat Valenciana d’Ornitologia han programat tres activitats ambientals al Parc Natural del Túria perquè els ciutadans coneguen en profunditat el medi que envolta al municipi.

El projecte començarà dissabte que ve amb una excursió pel paratge de Les Rodanes, un encau forestal de gran valor ecològic pertanyent al Parc Natural del Túria.

La ruta, que començarà a les 9 hores, recorrerà punts representatius com la Bassa Barreta, l’Arboretum, la senda adaptada i el mirador de Els Cavallons. Els organitzadors mostraran característiques i curiositats de les plantes i els animals.

El recorregut, que serà circular i tindrà una durada de tres hores, partirà des de l’alberg de Les Rodanes. Els interessats a acudir a l’activitat, en el cas de no poder aparcar en l’alberg, podran deixar els seus vehicles a la urbanització Monte Horquera.

Les pròximes activitats previstes seran el taller de construcció de caixes niu d’aus insectívors del pròxim 17 de novembre i l’anellament d’aus i la col·locació de les caixes niu del 15 de desembre.

Conéixer el valor cultural i natural, promoure el Parc Natural del Túria com a espai verd del municipi, ensenyar als veïns el patrimoni natural i biodiversitat, fomentar l’amor al medi ambient, potenciar l’alberg de la Bassa Barreta o donar a conéixer el paratge de Les Rodanes, entre altres, són algunes de les metes d’aquest projecte.docents. Com no pot ser d’una altra forma, hem de garantir la seguretat de tots els alumnes i treballadors dels centres escolars a la vista de les adverses condicions meteorològiques que s’aveïnen”, va indicar l’edil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*