L’Ajuntament de Vilamarxant i les tres comissions falleres del municipi decideixen no celebrar falles en 2021

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Vilamarxant i les tres comissions falleres del municipi han decidit suspendre definitivament les falles durant el present any i tornar a celebrar les festes el pròxim mes de març, com se celebren històricament.

En una reunió mantinguda pel regidor de Cultura de Vilamarxant, Miguel Navarro, i els presidents Fernando Enguídanos, de la Falla El Colp, Jesús Quintanilla, de Pensat i Fet, i Javier Pérez, d’El Pilar, han acordat la suspensió definitiva de les festes, pese a l’anunci de Junta Central Fallera de celebrar-les de l’1 al 5 de setembre en algunes localitzacions de la Comunitat Valenciana.

Els representants municipals i fallers han preferit mantindre la cautela i emplaçar a tota la ciutadania a la celebració de les falles durant el mes de març de 2022 en unes millors condicions molt més favorables després de l’explosió de la pandèmia provocada per la COVID-19 fa més d’un any.

Tant el Consistori com les entitats falleres insisteixen a mantindre l’esperit faller molt viu per a recuperar l’alegria i la il·lusió per al pròxim any 2022.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*