L’Ajuntament de Vilamarxant obté una subvenció per a la instal·lació de dos punts de càrrega per a cotxes elèctrics

Cheste ha tenido 45 recargas de coches eléctricos en menos de un mes.
45 recargas de coches eléctricos en menos de un mes

Post també disponible en: Castellano

El Ayuntamiento de Vilamarxant ha obtenido una subvención para el proyecto de instalación de dos puntos de carga para coches eléctricos en el municipio de la Comarca del Camp de Túria.
L’Ajuntament de Vilamarxant ha obtingut una subvenció per al projecte d’instal·lació de dos punts de càrrega per a cotxes elèctrics en el municipi de la Comarca del Camp de Túria.

L’Ajuntament de Vilamarxant ha obtingut una subvenció per al projecte d’instal·lació de dos punts de càrrega per a cotxes elèctrics en el municipi de la Comarca del Camp de Túria.

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Conselleria d’Economia Ssotenible, sectors productius, Comerç i Treball ha concedit un total de 12.430,40 euros per dur a terme aquesta actuació, que tindrà un cost total de 15.538 euros.

La corporació municipal ha obtingut la notificació d’aquesta subvenció després de la resolució dictada el passat 1 d’agost.

Víctor Sanchis, regidor de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Vilamarxant, ha indicat que el projecte per a la instal·lació de dos punts de càrrega per a cotxes elèctrics suposa “la modernització de la nostra localitat cap a un futur més sostenible”.

“Estem compromesos amb el medi ambient i des de l’Ajuntament treballarem per aconseguir un món millor. Aquest projecte, que ajudarà a fomentar la utilització de cotxes elèctrics a la nostra localitat, permetrà que els nostres veïns puguin carregar els seus vehicles de manera segura “, ha conclòs Sanchis.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*