L’Ajuntament de Xest adquireix un tractor per a la brigada municipal

Post també disponible en: Castellano

La brigada municipal disposa d’un nou tractor amb diferents ferramentes, adquirit recentment per l’Ajuntament a través de les regidories de Medi Ambient i Serveis, amb una inversió de 66.276,54 euros, IVA inclòs.

“El vehicle és un Lamborghini de 105 cv proveït de triturador amb *rulo, un braç per a fer rases, pala i un braç curta-tanques”, apunta el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro. “Portem molt temps amb la intenció d’adquirir un tractor perquè la brigada puga fer treballs que fins ara havien d’externalitzar-se, la qual cosa provocava una despesa important. La nostra idea és anar professionalitzant a poc a poc la brigada, dotant-la de llocs estables, amb operaris que tinguen formació adaptada a una certa mena de maquinaria, de manera que es reduïsquen despeses i que aqueix estalvi servisca per a adquirir més eines o per a altres menesters. En breu s’iniciarà el procés de selecció del cap de la brigada i es publicarà una oferta d’ocupació pública del 2019 on eixiran dues places estables, una d’oficial i una altra de peó, per a la brigada”.

El tractor servirà per a dur a terme labors de jardineria, però també serà útil per a l’aigualeig i desinfecció de carrers, i per a realitzar el trasllat i recollida d’estris.

“Des de l’àrea de Medi Ambient hem promogut la compra d’aquest vehicle davant la necessitat d’anar modernitzant la maquinària de la brigada amb eines que siguen més eficients energèticament”, explica el regidor de Medi Ambient, David Pujals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*