L’Ajuntament de Xest destinarà 300.000 euros en ajudes per a persones autònomes i Pimes afectades per la pandèmia

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Xest ha aprovat el Pla Impulsa, una nova fase d’ajudes municipals dotada de 300.000 euros per a la dinamització econòmica d’autònoms i Pimes de Xest afectades per la pandèmia, amb l’objectiu de millorar la situació de les empreses locals que han vist minvats els seus beneficis arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. 

“Des de l’Ajuntament continuem treballant parell impulsar econòmicament als sectors que s’han vist més afectats per les mesures de contenció de la pandèmia. Som dels municipis que més ajudes ha convocat per als negocis locals, de fet, aquesta és la cinquena convocatòria que es dona a Xest”, apunta l’alcalde, José Morell.

“Aquestes ajudes sorgeixen arran de la presentació d’una moció que vaig realitzar el passat 24 de febrer al Ple per a sol·licitar més suport econòmic per als autònoms de Xest i per fi s’ha materialitzat la seua convocatòria. Com a regidor d’Ocupació he defensat la necessitat de continuar col·laborant amb les empreses locals en aquesta situació de crisi derivada de la pandèmia”, afig el regidor, José Vicente Guijarro. “L’esforç que està fent l’Ajuntament per a oferir ajudes està sent abismal i paral·lelament també estem treballant en matèria de contractació temporal per a reduir la desocupació a Xest”.

Pla Impulsa

Podran optar a les ajudes del Pla impulsa autònoms/as i Pimes amb un màxim de 10 treballadors/as de les activitats enumerades en l’annex que figura en les bases, publicades en el tauler d’anuncis de la Seu Electrònica municipal. Concretament es destinarà una quantitat de 1.500 euros per cada autònom/a o Pime que realitze la sol·licitud i complisca amb els requisits recollits en les bases.

Les sol·licituds hauran de presentar-se abans que transcórreguen 25 dies hàbils després de la publicació de les bases en el BOP, a través de la Seu Electrònica, adjuntant la documentació complementària corresponent. En cas que les sol·licituds aprovades superen la suma de la quantia total, es procedirà a distribuir les ajudes per ordre de registre d’entrada, fins a esgotar el crèdit. En cas contrari, es repartirà l’excedent, per igual import, entre totes les sol·licituds aprovades.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*