L’Ajuntament d’Utiel habilita camins agrícoles per a facilitar accessos en la campanya de verema

Post també disponible en: Castellano

S’ha intervingut en diferents vies rurals d’ús agrari amb labors de desbrossament i anivellament del terreny.

En les últimes setmanes, la regidoria d’Agricultura ha desenvolupat diferents actuacions per a habilitar i adequar vies rurals i camins agraris amb l’objectiu de facilitar els accessos a les explotacions agràries en aquest període especialment crucial per al sector en desenvolupar-se la campanya de recollida de collita, tant de raïm com d’ametla.

Labors de desbrossament i anivellament de camins
Per aquest motiu, s’han dut a terme labors intensives de desbrossament i també d’adequació de camins amb màquina anivelladora en diferents camins i vies rurals del municipi que necessitaven d’una urgent intervenció per a oferir un servei de trànsit adequat als agricultors amb la seua maquinària en aquestes dates determinants per al sector.
En concret, s’han habilitat diverses zones d’especial circulació com són els camins dels Safaretjos fins a les Cases i el que discorre per la Celadilla cap a la Sénia; també s’ha intervingut en la zona del Batanejo, des del pàrquing de Les Monges al riu Magre i en el camí de la Depuradora, des de la Nacional III fins als ponts de l’AVE.
D’altra banda, també s’ha adequat la zona del polígon El Tollo cap al camí dels Safaretjos així com les entrades d’Utiel per a facilitar la visibilitat als conductors.
L’Ajuntament d’Utiel mostra el seu compromís un dels principals motors econòmics del municipi, i desitja als agricultors que la campanya es desenvolupe amb total normalitat i porte una extraordinària collita. 
El consistori utielano també manifesta el seu suport i solidaritat amb els agricultors damnificats per la tempesta d’ahir que va descarregar calamarsa de grans dimensions i va arrasar la producció en diferents punts de Requena i pedanies, així com en altres municipis limítrofs.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*