L’Ajuntament llança un programa de visites i rutes turístiques per a promocionar Benaguasil

Post també disponible en: Castellano

Els recorreguts es realitzaran els dissabtes, complint totes les recomanacions sanitàries.

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de l’àrea de Turisme, ha posat en marxa un programa de visites i rutes guiades gratuïtes amb l’objectiu de donar a conéixer la història i el patrimoni cultural i natural del municipi.
La regidora de Turisme, Ana Aleixandre, ha presentat aquesta iniciativa que oferirà un dissabte al mes rutes i visites temàtiques que mostraran els monuments més interessants i emblemàtics, i que permetran a totes aquelles persones interessades a conéixer en profunditat Benaguasil, la seua història. “Aquesta iniciativa és una aposta més de l’Ajuntament per a posar en valor els atractius turístics i culturals de Benaguasil que compta amb un ric patrimoni.
El programa comprén un total de set eixides des d’aquest mes de maig fins a octubre, i estan dirigides tant a veïns i veïnes com a visitants. 
Les visites es realitzaran en grups reduïts, i seguint les recomanacions sanitàries. La primera s’ha programat per al dissabte 29 de maig i es realitzarà pel centre històric i l’Església de La nostra Senyora de l’Asunción. La segona tindrà lloc el 12 de juny i estarà enfocada al turisme religiós pel Santuari i l’Ermita de La nostra Senyora de Montiel. 
El programa de visites guiades també recull una ruta per la naturalesa i història el dia 26 de juny, mentre que al juliol el dia 17 s’ha programat una visita al Monestir Cistercenc Santa Maria de *Gratia *Dei i el dia 31 la ruta de les poesies.
A partir de setembre, es reprendrà el calendari, amb una visita guiada el dia 18 al museu de la ceràmica Pepe Escamilla i al Museu Etnològic de Benaguasil.
Finalment el programa es tancarà el 2 d’octubre amb una ruta musulmana i cristiana en la qual es visitaran les restes de muralla que conserva Benaguasil, la torre de la presó del castell i es realitzarà un recorregut pels carrers que formen el conjunt urbà d’origen hispanomusulmán i les seues places.
La informació i inscripcions per a totes les visites es poden realitzar en l’email juventud@benaguasil.com o en el telèfon 962730011.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*