L’Ajuntament obri una borsa de treball per a pal·liar la desocupació derivat de la pandèmia a Xest

Post també disponible en: Castellano

La regidoria d’Ocupació ha comunicat l’obertura del termini d’inscripció a la nova borsa de treball temporal que s’ha posat en marxa, en el marc de el Pla Reactiva Xest, per pal·liar els problemes d’atur originats per la pandèmia COVID-19.

Les bases contemplen diferents llocs de treball, com a auxiliar electricista, operari / a de serveis múltiples, peons de jardineria i neteja o administratius / es, entre d’altres. Així, les persones aspirants podran presentar les instàncies, especificant el tipus d’especialitat a la qual opten, des d’hui, dilluns 5 de juny, en el Registre General de l’Ajuntament, obert de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores.

“Des de l’estat d’alarma a la data s’ha incrementat la desocupació a Cheste en unes 120 persones, és un augment considerable i no podíem demorar més no tenir les bases de la borsa de treball per pal·liar els efectes de la crisi”, ha declarat el regidor d’Ocupació, José Vicente Guijarro. “La dotació d’aquesta borsa està contemplada dins d’aquest milió d’euros que hem consensuat per part de tots els grups polítics que es va a destinar al Pla Reactiva Xest”.

El regidor també ha anunciat que pròximament s’obrirà un termini de noves inscripcions de la borsa d’emergència social i ha explicat que serà incompatible estar inscrit / a en les dues bosses. “Aquelles persones que estan ja inscrites a la borsa d’emergència social, en el cas que vulguen formar part de la borsa per a pal·liar la desocupació per la COVID-19, hauran de renunciar a la d’emergència social”, ha especificat.

Les bases de la borsa de treball per pal·liar la desocupació derivat de la pandèmia a Xest estan publicades en el tauler d’anuncis de la seu electrònica de l’Ajuntament.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*