Tornen les activitats esportives a Alborache

Post també disponible en: Castellano

Amb la Comunitat Valenciana en la fase 3 de la desescalada des d’aquest dilluns 15 de juny, l’Ajuntament reprèn les propostes d’activitat física per als veïns i veïnes.

L’Ajuntament destaca la importància de seguir les recomanacions sanitàries per prevenir situacions de perill i garantir la seguretat de les persones participants.

Alborache Actiu, el programa de promoció de l’activitat física i la pràctica esportiva de l’Ajuntament d’Alborache, reprèn la programació municipal esportiva amb el començament de la fase 3 de la desescalada, a partir del 15 de juny.

Les activitats i horaris proposats són els següents:

  • Les classes començaran el dilluns 15 de juny i ja es poden formalitzar les inscripcions:
  • Gym i jiu jitsu: al pavelló municipal.
  • Workout i Salsation: contactar amb l’Ajuntament. Telèfon 962.516.002.

RECOMANACIONS SANITÀRIES

Per crear un ambient segur per a la pràctica esportiva cal tenir en compte les recomanacions d’higiene i distanciament social de les autoritats sanitàries. A tall de resum:

  • Acudir a les classes amb puntualitat.
  • Utilitza mascareta sempre que sigui possible, i en les entrades i sortides a les instal·lacions.
  • Rentar-se les mans amb gel hidroalcohólico i desinfectar el calçat a l’entrada.
  • Mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre persones.
  • No sortir de casa si es tenen símptomes compatibles amb la COVID-19, o s’ha estat en contacte amb una persona que hagi resultat com a positiva (o possible positiva) en COVID-19.
  • Seguir les indicacions dels monitors / entrenadors.

El regidor d’Esports d’Alborache, Jordi Manrique, convida als veïns i veïnes a tornar a exercitar-se i a estar actius. “Després de les setmanes de quarantena, en què molts hem pogut fer poc esport o activitat física, l’obertura d’espais i activitats municipals és una bona oportunitat perquè cadascú, des dels seus possibilitats físiques i de manera gradual, vaga augmentant l’activitat . El nostre objectiu és que els nostres veïns i veïnes tinguin diferents possibilitats per divertir-se i seguir actius, ja que això redunda en la seua salut i benestar “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*