Es reprén l’activitat cultural a Xest

Post també disponible en: Castellano

Després de tres mesos d’aturada, divendres passat, 12 de juny, va començar la programació cultural a Cheste amb la projecció de la pel·lícula Jumanji: The Next Level, a la plaça II República. Aquesta primera activitat era gratuïta i va comptar amb la participació de prop de 100 persones, que van gaudir de la cinta seguint totes les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries.

Seguint la normativa, es va preparar un aforament limitat, amb 186 localitats disponibles disposades en grups de dos, tres o quatre cadires i amb dos metres de distància entre cada agrupació de butaques. A l’entrada al recinte totes les persones assistents havien de passar per un punt de control per higienitzar les mans amb gel hidroalcohólico i prendre la temperatura.

De la mateixa manera, el dissabte el Teatre Liceu va oferir l’espectacle Nino i Raphael tot sol, amb les mateixes mesures anticontagio: senyalització a terra per mantenir la distància i organització de les entrades i sortides, acomodadores prenent la temperatura i oferint gel desinfectant i un pati de butaques d’acord amb la normativa. Durant el tribut a aquestes dues personalitats de la música espanyola, el públic va poder gaudir de cançons mítiques com Mi gran nocheEscándaloLibre y Un beso y una flor, entre moltes altres.

El cap de setmana va acabar amb la projecció de la pel·lícula Hasta que la boda nos separe, al teatre Liceu.

La programació cultural continuarà aquesta setmana amb la projecció de les pel·lícules Este niño necesita aire fresco, que tindrà lloc el divendres a les 22 hores a la plaça II República, i @buelos, prevista per diumenge a les 19 hores al teatre Liceu. A més, el dissabte, 21 de juny, hi haurà un espectacle a la plaça II República, a càrrec de l’monologuista Paco Enlaluna.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*