Terra del Vi llança el concurs “(re) descobrix el teu Comerç i Enoturismo” junt amb empreses i associacions de la comarca

Post també disponible en: Castellano

El concurs, dotat amb més de 500 € en premis, està emmarcat en la campanya #TuComarcaTuFuturo i busca fomentar el consum de proximitat entre la ciutadania premiant la seua actitud positiva cap als establiments comercials i turístics del territori

La Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi va llançar, a finals de el passat mes de maig, la campanya #TuComarcaTuFuturo en col·laboració amb empreses i entitats comercials i enoturístiques del territori. Aquesta campanya pretén donar a conèixer la qualitat i varietat de comerços i serveis que hi ha a la comarca, així com l’important potencial turístic amb què compta, incentivant el consum comarcal com pal·liatiu davant la crisi generada per la Covid-19.

Després de la bona acollida de les primeres accions de la campanya, que van consistir en la publicació d’una sèrie de post en xarxes socials per promocionar diferents activitats comercials i recursos turístics d’interès, s’inicia ara una nova etapa que consisteix en el llançament de dos concursos en xarxes socials per implicar directament la ciutadania en l’esperit de la campanya #TuComarcaTuFuturo. D’aquesta manera, es pretén conèixer com està vivint el territori la transició cap a la “nova normalitat”.

Les experiències de consum compartides amb els serveis comercials i enoturístics comarcals són l’argument del primer concurs que es llança hui a través de la xarxa social Facebook, sota el títol ‘(re) descobreix el teu Comerç i Enoturisme’, la participació estarà oberta fins al 30 de juny.

El concurs està dirigit a totes les persones residents de la comarca majors d’edat, que podran participar de manera molt senzilla: cada participant haurà de treure una fotografia del seu establiment comercial o enoturístic favorit i compartir-la en Facebook, comentant per què li agrada tornar a dit establecimiento.En la publicació s’haurà etiquetar @mitierradelvino i utilitzar els hashtags #TuComarcaTuFuturo i #TierraBobal.

Les publicacions participants que obtinguen més ‘m’agrada’ seran recompensades amb premis de fins a cinc categories diferents, el valor conjunt ascendeix a més de 500 € gràcies a el compromís de les entitats i empreses col·laboradores. Alguns dels premis consisteixen en visites a cellers i tastos, menjars, vi i de cava, vals de compra i embotit, entre d’altres. La informació detallada sobre aquest concurs i la seua participació queda recollida en les bases disponibles a www.tierradelvino.es.

El segon concurs que albergarà la campanya #TuComarcaTuFuturo arribarà a mitjans de juliol a Instagram i estarà dirigit a joves d’a partir de 16 anys. Totes les novetats sobre aquesta campanya de comunicació podran conèixer-se en les xarxes socials de la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi (@mitierradelvino a Facebook, Twitter i Instagram).

Aquesta actuació s’emmarca en el projecte ADAPT @ + T 2019, subvencionat per LABORA dins de la iniciativa Avalem Territori, que va suposar la signatura a la nostra comarca d’un Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Comarcal amb l’objectiu de fer polítiques territorials per a l’ ocupació adaptades a les seues necessitats reals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*