Vanité-Rincón de Retoques aconsegueix un Wedding Awards de Bodas.net, el premi més prestigiós del sector

En un año complicado para las bodas

Post també disponible en: Castellano

El centre d’estètica Vanité – Rincón de Retoques de Xiva (Valencia) ha estat guardonat amb el Wedding Awards 2020 dins la categoria Bellesa i Salut. Un gran reconeixement per aquest professional de el sector dels casaments que l’acredita com un dels millors proveïdors.

Bodas.net part de el grup The Knot Worldwide, líder global en l’àmbit nupcial, ha donat a conèixer el nom dels professionals i les empreses que el 2020 s’han alçat amb un Wedding Award. Ja fa set anys que el principal portal web de les noces va començar a atorgar aquests premis amb l’objectiu de reconèixer l’excel·lència en el servei ofert per les empreses de sector nupcial del nostre país. A més, l’edició de l’any 2020, serà recordada per suposar un reconeixement als milers de professionals que han hagut de demostrar el seu amor pels casaments i la feina ben feta més enllà de la celebració. Han hagut de lidiar amb canvis d’agenda, suport a les parelles, fer front a mesos buits sense celebracions i gestionar equips en moments de crisi.

En l’actualitat, aquests premis estan basats en les més de 7 milions d’opinions de parelles amb què compta el portal. Una important xifra que està en continu augment i que fa que els professionals premiats se sentin molt orgullosos i mantinguin intacta la motivació per poder mantenir el seu guardó edició rere edició, especialment aquest any, on més que mai necessiten mostrar la gran qualitat de la feina que porten a terme.

Precisament per aquest motiu, aquest guardó s’ha convertit en un referent en el sector i en un segell de garantia per a les parelles que, any rere any, organitzen les seves noces.

“Amb aquests premis, volem dotar el sector nupcial d’un reconeixement especial a la feina ben feta i ajudar les parelles que es troben buscant professionals per al seu casament. Però a més, en aquest any tan singular, volem ressaltar la gran feina de tots els que estimen els casaments i segueixen aportant qualitat a un sector que ha estat durament colpejat per una situació tan inesperada com la provocada pel COVID-19 “, comenta Nina Pérez, CEO de Bodas.net. “Sabem que els professionals de les noces estan vivint moments complicats i que estan treballant molt dur per a gestionar-ho millor possible, per això, ara més que mai, mereixen una reconeixement pel seu gran treball”.

Els premis Wedding Awards compten amb les següents 19 categories: Banquet, Catering, Fotografia, Vídeo, Música, Cotxe de noces, Transport de convidats, Invitacions, Detalls de boda, Flors i decoració, Animació, Organització, Pastís nupcial, núvia i complements, nuvi i complements, Bellesa i salut, Joieria, Lune de mel i altres.

Sobre Bodas.net

Bodas.net és el portal, de el grup líder de sector nupcial The Knot Worldwide, pensat per ajudar els nuvis a organitzar el dia més feliç de les seves vides. Amb la seva presència internacional, el grup ha creat la comunitat nupcial i el mercat virtual de noces a Internet més gran a nivell mundial. Disposa d’una base de dades detallada amb més de 700.000 professionals de sector de les bodes i ofereix a les parelles eines per preparar la seva llista de convidats, gestionar el seu pressupost, trobar als seus proveïdors, etc. The Knot Worldwide opera a 15 països a través de diferents dominis com són: Bodas.net, WeddingWire.com, Matrimonio.com, Mariages.net, Casamentos.pt, Bodas.com.mx, Casamentos.com.br,Matrimonio.com.co, Matrimonios.cl, Casamientos.com.ar, Matrimonio.com.pe, Weddingwire.co.uk, Hitched.co.uk,Casamiento.com.uy, Weddingwire.ca y Weddingwire.in.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*