La regidoria de Turisme de Bunyol llança una nova oficina de turisme virtual

Post també disponible en: Castellano

Amb la intenció de facilitar l’accés a la informació de l’oferta turística de Bunyol, la regidoria de Turisme ha creat una nova oficina virtual, basada en la lectura de codis QR. Amb ella, els visitants que acudisquen a la localitat podran accedir a través del mòbil de manera immediata a tots els continguts turístics de la localitat.

Aquest punt d’accés turístic virtual es distribuirà per tots els comerços i zones d’interès turístic i en alguns panells informatius. Mitjançant la lectura dels codis QR, s’accedeix directament als fullets d’informació turística, tant la relacionada amb Patrimoni, la qual ens ensenya on estan els seus majors punts d’interès com la d’Interès Natural on ens ensenya tant senders i rutes per realitzar com a seus paratges naturals.

A més d’aquests, també trobarem un altre codi QR on apareixerà un calendari de les activitats turístiques mensuals, les quals ja són moltes a la nostra localitat, com les visites guiades a l’castell, la ruta d’el paper, senderisme guiat per totes les nostres rutes o ràpel a la cova Turche. I hotels i cases rurals de Bunyol on poder pernoctar.

L’objectiu és que un cop els visitants vinguin a Bunyol puguin accedir de manera immediata a tota la informació turística i sigui més fàcil que coneguin i es moguin pel nostre municipi.

A més, també ajuda a prevenir la transmissió de l’covid-19 ja que evita el format paper, per descomptat és important desatacar que això no substituirà en cap cas a l’oficina de turisme que seguirà treballant en la seva manera habitual. D’altra banda, està també permetrà portar un seguiment de les descàrregues i accés a l’oficina virtual per poder analitzar el sector i implementar millores.

Per ara aquesta oficina virtual s’ha implementat en diferents edificis i locals com l’Ajuntament, la Biblioteca, cafeteria Win s, Restaurant La Acàcia i Hotel Condes de Bunyol, entre d’altres, per veure el seu funcionament i s’implementarà de forma completa durant el mes de juny .

Facilitar l’accés a la informació i millorar l’experiència de tots els visitants que vulguin conèixer el nostre municipi és l’objectiu d’aquesta mesura. El sector turístic ha d’estar sempre en una renovació constant que inevitablement passa per la digitalització, per això la regidoria de Turisme continuarà treballant per satisfer aquestes necessitats i convertir a Bunyol en un dels millors llocs per fer turisme de curta-mitja distància a la província de València.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*