L’Ajuntament s’assegura que el servei d’abastament d’aigua a Cheste està garantit

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Xest ha garantit un abastament d’aigua al municipi amb les màximes garanties de qualitat, informades sobre el Pla de Contingència de l’Empresa General Valenciana de l’Aigua S.A., Egevasa. Aquest pla està orientat a assegurar la qualitat i la cantitat del servei d’aigua potable i la seva depuració, així com la salut del personal encarregat de proporcionar, davant la situació d’emergència sanitària actual.

Tal i com es planteja en el Pla, les oficines d’atenció al client d’Egevasa estaràn tancades per a la situació d’alerta generació i com a mesura preventiva davant el COVID-19 i es posarà a disposició de les persones usuàries el telèfon d’atenció al client 963 860 555 i el d’emergències: 963 620 119; ambas líneas reforzades per personal addicional. Igualment estarà en funcionament de l’oficina virtual www.egevasa.es.

A més a més, es quedaran penjades les corts del servei d’aigua per garantir el lluminós bàsic d’aigua potable a tots els clients i clients mentre dure la situació d’emergència sanitària. També s’establirà la suspensió de les obres no urgents, mantenint les feines de reparació de fosses o molt greus de vermell d’abastament.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*