L’alcaldessa de Xiva, Amparo Fort, assumeix la presidència de la Mancomunitat de La Foia de Bunyol-Xiva

Post també disponible en: Castellano

Amparo Fort.

Els representants sorgits de les urnes després de les eleccions de maig han elegit a l’actual alcaldessa de Xiva, Amparo Fort (Partit Popular), com a nova presidenta de la Mancomunitat de La Foia de Bunyol-Xiva en l’assemblea de l’entitat desenvolupada aquest dimarts a la vesprada en la seu situada a Iàtova.

Una vegada elegida la presidència, s’inicia ara un procés en el qual ha de ser constituït la resta dels òrgans polítics de l’entitat supramunicipal. En aquest sentit, la nova presidenta de la mancomunitat ha destacat la seua intenció de “atorgar una important representació en el nou organigrama, als membres dels municipis amb menor població, aportant, d’aquesta manera, una visió enriquidora i plural en la presa de decisions”.

De la mateixa manera, la nova presidenta de la mancomunitat ha subratllat entre les seues prioritats:“establir i potenciar polítiques que permeten lluitar contra la despoblació en els municipis que conformen la mancomunitat, generant sinergies entre les poblacions que permeten atraure importants inversions industrials”.

En aquest mateix sentit, tal com ha destacat Amparo Fort, “l’atracció de capital industrial és la base sobre la qual poden establir-se serveis de qualitat en matèria educativa, sanitària i de serveis socials, pilars sobre els quals pot continuar construint-se una Comunitat que oferisca les mateixes oportunitats a tots els seus ciutadans”.

La Mancomunitat de La Foia de Bunyol-Xiva està formada pels municipis d’Alboraig, Bunyol, Xest, Xiva, Cortes de Pallars, Dosaigües, Godelleta, Macastre, Millars, Setaigües, Torís i Iàtova, municipis que s’aproximen en nombre d’habitants  als 38.000 veïns.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*