L’àrea clínica de Respiratori de l’Hospital Universitari de la Ribera rep el prestigiós premi ‘Top 20’

Post també disponible en: Castellano

L’Hospital d’Alzira també ha rebut una nominació en la categoria de Gestió Hospitalària Global

‘Hospitals Top 20’ és un programa d’avaluació d’hospitals basat en indicadors objectius de qualitat, funcionament i eficiència

L’àrea clínica de Respiratori de l’Hospital Universitari de la Ribera ha rebut este dimarts el prestigiós premi sanitari ‘Top 20’. El lliurament del reconeixement ha tingut lloc en la seu de la Fundació Pau VI a Madrid i ha sigut recollit per la gerent del Departament de Salut de la Ribera, Dra. Liliana Fuster.

Estos premis, que enguany han celebrat la seua 23a edició, estan organitzats per IQVIA Healtcare i les seues bases fundacionals es basen en una participació voluntària, anònima i gratuïta. El Programa avalua als centres sobre la base d’una sèrie d’indicadors de qualitat, adequació de la pràctica clínica i eficiència, reconeixent així la labor dels hospitals participants amb els millors resultats. En esta edició han participat 168 centres hospitalaris de tot Espanya, tant públics com privats. 

Segons ha destacat la Dra. Fuster, “els ‘Top 20’ són una important eina de gestió que ens permet comparar les nostres dades i la nostra manera de fer les coses amb els millors hospitals d’Espanya per a identificar possibles àrees de millora i evolucionar constantment cap a un servei cada vegada millor”.

Així, després de més de 20 anys de funcionament, el Programa ‘Hospitals Top 20’ està totalment consolidat en l’entorn sanitari espanyol i és molt valorat tant pels hospitals com per les administracions sanitàries. 

En l’edició d’enguany, a més del premi a l’àrea clínica de Respiratori, l’Hospital Universitari de la Ribera també ha rebut una nominació en la categoria de Gestió Hospitalària Global.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*