L’àrea d’Educació i Noves Tecnologies de San Antonio de Benagéber llança un Taller de disseny creatiu amb CANVA

Post també disponible en: Castellano

Canva és una eina de disseny gràfic en línia i accessible a tots els usuaris

Del pròxim 26 al 29 d’abril, l’àrea d’Educació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve organitza un taller en línia gratuït sobre Canva. El taller està dirigit a persones a partir de 15 anys i comptarà amb places limitades, per la qual cosa serà necessari inscriure’s.

El taller s’impartirà de 18h a 19h i per a participar-hi és necessari tindre compte de Gmail, per a poder entrar en Google Classroom, així com tindre descarregada l’aplicació Telegram al mòbil.

Canva és una eina en línia referent a l’hora d’elaborar dissenys i continguts audiovisuals, perquè ofereix resultats professionals i el seu ús és accessible per a tots els usuaris. És un software cada volta més utilitzat en tota mena de contextos i amb múltiples finalitats: educatives, professionals, personals, artístiques, etc. Canva permet crear des de cartells fins a presentacions, continguts per a xarxes socials, vídeos, gràfics, etc.

Així, a través d’aquest taller, els participants podran adquirir coneixements i habilitats que els permetran traure el màxim potencial a aquesta eina.

El termini per a inscriure’s comença el pròxim 14 d’abril i estarà obert fins el dia 21. La inscripció es formalitzarà a través del següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIUc_YGm8tNXJ3RRPxYBRM5Is4zKcsYzBOgQZDHKDggKFBKA/viewform?usp=sf_link 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*