L’Eliana no detecta restes del cep britànic en les seues aigües residuals

Post també disponible en: Castellano

El monitoratge de la presència de Covid-19 torna a determinar un nivell lleu en totes les zones de la localitat.

L’Ajuntament de l’Eliana continua monitorat la presència del virus SARS-CoV-2 en les aigües residuals per a estudiar el comportament de la malaltia en el municipi. Les últimes mostres preses el passat 31 de març donen com a resultat una molt baixa presència de Covid-19 en les tres zones amb eixida d’aigües negres: Montelegre-Montepilar, nucli urbà-Montesol, i Entrepins-Colònia del Carmen. A més, les analítiques confirmen que no hi ha restes del cep britànic.

D’aquesta manera les dades revelades en l’anterior mostra del 12 de març confirmen la tendència a l’estabilització de la malaltia en la localitat i una incidència baixa del virus. El pròxim mostreig es realitzarà dimecres que ve, 14 d’abril, una vegada concloses les vacances de Pasqua. 

El Consistori detecta quinzenalment, des d’el mes de novembre passat, l’existència del virus abans que es manifesten els primers símptomes en les persones afectades i permet quantificar la seua evolució. 

La primera tinenta d’alcalde i regidora de Serveis Urbans, Marta Andrés, ha celebrat les bones dades llançades després de les últimes analítiques, al mateix temps que ha recordat que encara ‘hem de mantindre la màxima prudència i responsabilitat mentre avança el procés de vacunació que aconseguirà frenar l’avanç d’aquesta pandèmia’.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*