L’artista Toni López al costat de la dissenyadora Alba García participen en el projecte “Sorolla, art i sostenibilitat”

Post també disponible en: Castellano

L’artista buñolense, Toni López, al costat de la dissenyadora, Alba García, de la signatura Cachecroche participen en el projecte “Sorolla, art i sostenibilitat” en la commemoració de l’Any Sorolla.

Aquest dissabte 16 de setembre va tindre lloc una desfilada de moda en el Passeig Joaquín Sorolla de Xàbia. Dins d’aquest projecte que  commemora el Centenari de la mort de Joaquín Sorolla, la dissenyadora Alba García de la signatura Cachecroche, ret homenatge al pintor amb una col·lecció de 23 dissenys de moda sostenible inspirats en les seues fites més importants, fusionant moda, pintura, música i sostenibilitat i utilitzant la tècnica de moulage i amb un Denim ecològic.

En la col·lecció, confeccionada al costat de la Escola Canem de València, participem diversos artistes sota la magnífica direcció d’Alba. En la desfilada es van presentar 15 dels 23 dissenys, dels quals en total he col·laborat pintant tres d’ells. Pròximament serà presentada la col·lecció completa  en el Palau de les Comunicacions de València. 

També col·laboren, entre altres, la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD), l’associació Nuestralucha, Teixits Rosegue i Abacus València.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*