El conseller d’agricultura, secretari autonòmic i la directora general d’agricultura visiten Requena després de la tempesta del dia d’ahir

Post també disponible en: Castellano

En el matí de hui, l’Ajuntament de Requena va rebre la visita il·lustre del Conseller d’Agricultura, acompanyat pel Secretari Autonòmic i la Directora d’Agricultura. El motiu de la seua visita va ser l’avaluació dels estralls causats per la calamarsa durant la vesprada anterior.

Totes dues entitats, “tant l’Ajuntament com la Conselleria, han iniciat els primers passos per a treballar conjuntament en la recuperació de les infraestructures afectades per la tempesta. La ràpida resposta de la Conselleria ha sigut fonamental, i l’Alcaldessa de Requena, Rocío Cortés, va expressar el seu agraïment pel compromís demostrat cap a la ciutat” afirmen des del consistori.

És important destacar que “ la tempesta d’ahir es va concentrar en una zona específica i no va afectar la resta del terme municipal. Mentre es treballa en la recuperació, la verema en altres àrees segueix el seu curs i es manté l’alta qualitat de les collites” han matisat les fonts.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*