L’eixida senderista al Portell de Roque de Xest compta amb una expedició de més de seixanta persones 

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat es va realitzar una eixida senderista al Portell de Roque, dins del terme municipal de Xest. L’activitat, organitzada per la Regidoria de Turisme, va comptar amb la participació de més de 60 persones de diferents edats.

La ruta va partir des del parc de La Lomiquia i va estar guiada pel guarda rural de Xest, Alberto Ibáñez. Durant el trajecte, els i les senderistes van gaudir de la naturalesa i també del paisatge agrícola que anava apareixent al llarg del camí, a més d’observar algunes de les característiques construccions de pedra en sec. En total, els i les participants van realitzar un recorregut de 10 quilòmetres, amb una duració de dues hores i mitja, ja que es va fer una xicoteta parada per a esmorzar a mig camí.

“La ruta ha sigut tot un èxit i ha comptat amb una alta participació; a més, cal destacar que gaudim d’un dia excel·lent i d’un matí de convivència en la naturalesa. Tots els participants han expressat que volen realitzar més activitats com aquesta, amb el que pròximament programarem noves eixides”, ha apuntat la regidora de Turisme, Brenda Jiménez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*